Motorcykel

UTBILDNING FÖR MC KÖRKORT I HALMSTAD

I receptionen bokar du hela din körkortsutbildning och i samråd med din lärare kommer denna sedan att anpassas för att leda till en effektiv och bra utbildning som passar dig och dina förutsättningar. Vi hjälper dig med ditt MC körkort i Halmstad och utbildar på lätt, mellan och tung MC.
Vi tillhandahåller motorcykel, hjälm och skyddskläder.
Kom gärna in till oss någon gång före din första lektion och prova ut kläder så att du är redo inför din första körlektion.

Vilket paket ska jag välja?

Vilket paket man ska välja är såklart helt beroende på individen. 
Har man kört en del sen innan och har grundkunskaperna så kan man börja med ett startpaket. Har man inte kört innan så kan det vara bra att välja standardpaketet. I utbildningen ingår 16 olika delmoment som man går igenom och mycket handlar om rätt teknik så att man på ett säkert sätt kan framföra motorcykeln i höga och låga farter.
Att vi kör 70 min är för att vi har sett att det ger ett bättre resultat, man hinner med mer helt enkelt.

PAKETERBJUDANDE

I våra paket ingår följande:

Startpaketet

8 körlektioner
17895:-
  •  
Du sparar 550:-

Standard

12 körlektioner
23295:-
  •  
Du sparar 505:-

Riskettan

Riskettan A, om riskfyllda beteenden, droger, alkohol och trötthet även info om skyddsklädsel och andra faktorer som påverkar oss i trafiken.

Risktvåan

Risktvåan A, omfattar hastighet, säkerhet och körning under särskilda förhållanden. Den ska dessutom lyfta fram risker som är speciella för motorcyklister. För att gå Risktvåan A måste Du kunna manövrera utan hinder och ha många mil i ryggen, därför läggs detta moment i slutet av din körkortsutbildning.

Kontakta oss! 035-214 215