Intensivkurs för körkort

INTENSIVKURS BIL

Intensivkurs för bilkörkort under två veckor

För att genomgå en intensivutbildning krävs ett giltigt körkortstillstånd och en giltig ID-handling under hela utbildningsperioden.  Vi ser gärna och rekommenderar att eleven före man påbörjar sin intensivutbildning har pluggat klart det mesta på elevcentralen, detta för att under de veckor man kör så ska man kunna ha fokus på själva körningen. I vanliga fall när man bokar en intensivutbildning sträcker sig planeringen över 3-4 veckor men vi på Fartvinden med vår erfarenhet har lagt intensivutbildningen på 2 veckor, detta är ett unikt upplägg som vi har genomfört framgångsrikt under en tid. Kravet för att vi ska kunna genomföra utbildningen under två veckor med en manuell bil är att grunderna sitter, med grunderna menar vi att växlingen ska fungera rutinmässigt, alternativet är att man istället väljer att ta körkort med automatbil. 
Den första veckan har du flera körlektioner per dag och gör riskutbildningarna, den andra veckan kör du resterande körlektioner samt att du genomför proven på Trafikverket under förutsättning att du är klar med utbildningen.

Eftersom att vi inte har träffat dig tidigare och din lärare inte alls vet hur många lektioner du kommer att behöva så lägger vi upp en ganska stor bokning. 
Standardbokningen ligger på 20 körlektioner á 60 min. Oftast lägger vi upp 3-4 lektioner på en dag.
Läraren kan oftast ge en bra bedömning efter första veckan och kan komma att ändra din bokning utefter det.
Det antal lektioner som behövs beror dels på hur det går med teorin och sen på din utveckling i bilen. Tar vi bort lektioner i slutet så får man pengarna tillbaka efter avslutad utbildning.

När det gäller teorin så rekommenderar vi att du är klar med teorin före utbildningen börjar, du får tillgång till det digitala studiematerialet så snart du har betalt ditt paket och då se alla dina bokade tider samt börja plugga.
Genom att läsa körkortsboken och genomföra de tester som finns digitalt kommer du att vara väl förberedd inför teoriprovet.

Är detta något som du är intresserad av så får du gärna hör av dig så gör vi en plan tillsammans. Eftersom allt ska klaffa med riskutbildningarna samt proven så behöver man höra av sig MINST 2-3 månader före man tänker påbörja sin utbildning.

Välkommen till oss på Fartvindens Trafikskola för din intensivkurs i Halmstad!

Intensivkurs pris från 19500:-

I paketet ingår:

  • 20 körlektioner á 60 min
  • Anmälningsavgift
Avgifter för digitalt teorimaterial, Riskettan, halkan och lån av bil tillkommer.

Eftersom att alla har olika förutsättningar och kanske inte behöver allt som ingår i vårt paket så ber vi dig fylla i frågeformuläret så att vi kan skräddarsy just din utbildning. 


 

Använder man inte alla lektioner så får man pengar tillbaka för de återstående lektionerna och skulle det vara så att det behövs lektioner utöver paketet så betalar man dom efterhand.

Behöver du boende så är du välkommen att kontakta receptionen.

Skicka förfrågan

Om oss

Vårt mål är att ge Dig en effektiv och säker utbildning och att Du ska trivas och känna Dig hemma hos oss. Du ska inte bara bli en riktigt bra förare utan också ha roligt på vägen till Ditt körkort! Vi har STRs senaste teorifrågor tillgängligt för Dig så att Du kan få en bra teoriutbildning både på skolan och hemifrån över Internet. Välkommen till en modern trafikskola!

Perfekta gåvan!
Köp ett presentkort på körlektioner hos oss.

 

Fartvindens Trafikskola AB
Trafikskolan är kontantfri men det går bra att betala med kort eller swish i receptionen alternativt via vårt bankgiro, 5676-1497.