Intensivkurs Personbil

INTENSIVKURS I HALMSTAD

SÅ HÄR LÄGGER VI UPP VÅR INTENSIVUTBILDNING FÖR PERSONBIL

För att genomgå en intensivutbildning krävs ett giltigt körkortstillstånd och en giltig ID-handling under hela utbildningsperioden. 
Vi har som krav att elever som bokar en intensivutbildning har kört en del hemma och har goda kunskaper i grunderna för bilkörning. Detta för att verkligen kunna köra intensivt när det väl drar igång på körskolan. Kan man inte grunderna så går det alldeles för många lektioner för att man ska hinna med på så kort tid som är planerat. 
När vi bokar en intensivkurs för bilkörkort sträcker den sig oftast över cirka  tre veckor.
De två första veckorna kör du lektioner och gör riskutbildningarna, tredje veckan genomför du proven på Trafikverket under förutsättning att du är klar med utbildningen.

Eftersom att vi inte har träffat dig tidigare och att din lärare inte alls vet hur många lektioner du kommer att behöva så lägger vi upp en ganska stor bokning. 
Bokningen ligger på runt 20 körlektioner á 70 min. Oftast lägger vi upp 2 lektioner på en dag.
Läraren kan oftast ge en bra bedömning efter första veckan och kan komma att ändra din bokning utefter det.
Det antal lektioner som behövs beror dels på hur det går med teorin och sen på din utveckling i bilen.

Vad gäller teorin förutsätter vi att du är klar med instuderingsfrågorna och har minst 15 godkända sluttest den dagen du börjar att köra.
Genom att läsa körkortsboken och genomföra de tester vi har över webben kommer du att vara väl förberedd inför teoriprovet. Dagarna kommer vara aktiva med körlektioner så det är lätt att bli trött och inte orka med att studera allt under dessa veckor. I den mån vi kan erbjuda teorikurs under din intensivutbildning får du givetvis delta även på den.

Är detta något som passar dig så får du gärna höra av dig så gör vi en plan tillsammans. Välkommen till oss för din intensivkurs i Halmstad!

Priset för intensivutbildningen är 22205:-

I paketet ingår:

Använder man inte alla lektioner så får man pengar tillbaka för de återstående lektionerna och skulle det vara så att det behövs lektioner utöver paketet så betalar man dom efterhand.

Kontakta oss! 035-214 215