Intensivkurs Personbil

INTENSIVKURS I HALMSTAD

Intensivkurs för bil med boende

För att genomgå en intensivutbildning krävs ett giltigt körkortstillstånd och en giltig ID-handling under hela utbildningsperioden.  Vi ser gärna och rekommenderar att eleven före man påbörjar sin intensivutbildning har pluggat klart det mesta på elevcentralen, detta för att under de veckor man kör så ska man kunna ha fokus på själva körningen. När vi bokar en intensivkurs för bilkörkort är planen att man ska bli klar på två veckor.
Den första veckan har du flera körlektioner per dag och gör riskutbildningarna, den andra veckan kör du resterande körlektioner samt att genomför du proven på Trafikverket under förutsättning att du är klar med utbildningen.

Eftersom att vi inte har träffat dig tidigare och din lärare inte alls vet hur många lektioner du kommer att behöva så lägger vi upp en ganska stor bokning. 
Standardbokningen ligger på 20 körlektioner á 70 min. Oftast lägger vi upp 2 – 3 lektioner på en dag.
Läraren kan oftast ge en bra bedömning efter första veckan och kan komma att ändra din bokning utefter det.
Det antal lektioner som behövs beror dels på hur det går med teorin och sen på din utveckling i bilen. Tar vi bort lektioner i slutet så får man pengarna tillbaka efter avslutad utbildning.

När det gäller teorin så rekommenderar vi att du har gått igenom alla moment under pluggadelen samt att du har 15 godkända sluttest på elevcentralen.
Genom att läsa körkortsboken och genomföra de tester vi har över webben kommer du att vara väl förberedd inför teoriprovet.

Är detta något som du är intresserad av så får du gärna vi en plan tillsammans. Eftersom allt ska klaffa med riskutbildningarna samt proven så behöver man höra av sig MINST 4-5 månader före man tänker påbörja sin utbildning.

Välkommen till oss på Fartvindens Trafikskola för din intensivkurs i Halmstad!

Priset för intensivutbildningen är 27995:-

I paketet ingår:

Använder man inte alla lektioner så får man pengar tillbaka för de återstående lektionerna och skulle det vara så att det behövs lektioner utöver paketet så betalar man dom efterhand.

Skicka förfrågan