Intensivkurs för MC

INTENSIVKURS MOTORCYKEL

Vi på Fartvindens Trafikskola i Halmstad har 3 olika upplägg för intensivkurs MC. Intensivkurs för MC passar bäst för den som ska ta tung motorcykel, detta eftersom man redan varit ute i trafiken och kört bil. Vi kan även erbjuda boende som ligger vägg i vägg med trafikskolan så kommer man från annan stad/ort så är det inga som helst problem.

Kawasaki Z650

Första upplägget

Intensivkurs MC under två veckor, passar en elev som kört växlad moped eller övningskört lite hemma med egen motorcykel. Tanken är att man under första veckan bokar 2-3 lektioner/dag och även gör Risktvåan & Riskettan. Under andra veckan bokar man in resterande körlektioner samt kunskapsprovet och körprovet.

Andra upplägget

Intensivkurs MC under 1 vecka, passar en elev som kört mycket motorcykel hemma, kanske redan gjort Risktvåan & Riskettan och även teoriprovet. Man kanske till och med testat köra upp en gång tidigare men behöver öva lite mer för att nå målet. Den veckan man är hos oss bokar man körlektionerna samt ett körprov.

Tredje upplägget

Den här varianten vänder sig till dig som vill göra en uppgradering. Det kan vara en uppgradering från A1 till A2, dvs från lätt MC till mellan MC. Det kan också vara en uppgradering från A2 till A, alltså mellan MC till tung MC.

Uppgradera ditt motorcykelkörkort

När det gäller uppgradering behöver man inte göra om Riskettan, Risktvåan eller kunskapsprovet. Det krävs egentligen bara en ny uppkörning.
Innan körprovet brukar vi rekommendera ca 3 körlektioner. En körlektion i trafiken för att repetera saker som placeringar. En körlektion för att repetera kurvteknik och spårval. Sista körlektionen blir för att träna på högfart- & lågfartsbanan och även repetera bromsningar i 70- & 90 km/h.
Fyll gärna i kontaktformuläret nedan som skickas till receptionen. Tänk på att gärna skriva lite extra om era förutsättningar.

Skicka förfrågan

Om oss

Vårt mål är att ge Dig en effektiv och säker utbildning och att Du ska trivas och känna Dig hemma hos oss. Du ska inte bara bli en riktigt bra förare utan också ha roligt på vägen till Ditt körkort! Vi har STRs senaste teorifrågor tillgängligt för Dig så att Du kan få en bra teoriutbildning både på skolan och hemifrån över Internet. Välkommen till en modern trafikskola!

Perfekta gåvan!
Köp ett presentkort på körlektioner hos oss.

 

Fartvindens Trafikskola AB
Trafikskolan är kontantfri men det går bra att betala med kort eller swish i receptionen alternativt via vårt bankgiro, 5676-1497.