Fartvindens Trafikskola i Halmstad

Välkommen till Fartvindens trafikskola

Om du väljer att göra din körkortsutbildning hos oss kan du förvänta dig en effektiv, strukturerad och personligt anpassad utbildning. På vår körskola i Halmstad vill vi att Du ska trivas och känna Dig som hemma. Du ska inte bara bli en riktigt bra förare utan också ha roligt på vägen till Ditt körkort! Välkommen till en modern trafikskola!

Om du väljer att göra din körkortsutbildning hos oss kan du förvänta dig en effektiv, strukturerad och personligt anpassad utbildning. På vår körskola i Halmstad vill vi att Du ska trivas och känna Dig som hemma. Du ska inte bara bli en riktigt bra förare utan också ha roligt på vägen till Ditt körkort! Välkommen till en modern trafikskola!

NYHETER 2024

MC-KÖRKORT?

Vi har nu haft vårt första teoritillfälle för MC och det är alltid en glädje att träffa alla förväntansfulla framtida elever! För dig som missade vårt första tillfälle så finns chansen igen den 4 mars kl. 17.00 – 19.30. Teoritillfället ger dig nyttig information om vad man kan vänta sig under en utbildning och vad man kan tänka på inför, det är också ett tillfälle att få träffa likasinnade. Så går du i tankarna på att ta ditt hojkort, kontakta oss så bokar vi in dig på teorin och samtidigt kollar på en plan för din MC-utbildning!

NU STORSATSAR VI PÅ VÅR INTENSIVUTBILDNING, TA KÖRKORT FÖR BIL PÅ 14 DAGAR!

Vår körskola i Halmstad

På Fartvindens trafikskola i Halmstad är vi i dagsläget 8 trafiklärare som alla arbetar med att hjälpa våra elever att ta körkort. Som en av de största trafikskolorna i Halmstad utbildar vi på bil, MC, AM, B96 och BE. Detta gör att vi kan tillgodose de flesta behoven inom körkortsutbildning. Varje utbildning är individuell och vi skapar en planering utefter elevens behov oavsett vilken behörighet man är intresserad av att ta.

Vi har nu även börjat inrikta oss mer på de elever som vill ta en intensivutbildning för bil eller MC och då har vi även möjlighet att erbjuda boende bara 15 minuters promenad från skolan. En intensivutbildning innebär att man på kort tid kör så intensivt som möjligt, tanken är att om allt flyter på så har man sitt körkort efter 2 veckor. Det bästa är såklart om man pluggat färdigt teorin så man kan ägna den mesta av tiden för att köra. Under de två veckorna man är hos oss kommer man även kunna göra sina riskutbildningar, kunskapsprov samt körprov. Även intensivutbildningarna skräddarsyr vi efter varje elevs behov. Eftersom vi erbjuder boende så tar vi gärna emot elever från andra orter och städer.

Historien bakom Fartvindens trafikskola

Bosse heter ägaren av Fartvindens Trafikskola, det är även han som startade skolan år 2006. Redan som liten var han väldigt intresserad av fordon, framförallt tvåhjuliga. Intresset började som 13-åring när han tjatade till sig en moped. Det var en 2-växlad Zündapp Mustang, den körde han runt huset på gräsmattan flera dagar i veckan, han fick inte köra på vägen eftersom han inte fyllt 15 år.

Vid 16 år fick han en lätt motorcykel, 2 cylindrig, 2 taktare, blå metallic och jättefin. När han var 18 år fick det bli den första tunga hojen, en Suzuki GS 450 och den hade han i två år tills han äntligen kunde köpa sin drömhoj. Det var en Honda CBX 1000. Den hade 105 hk, 24 ventiler och 6 förgasare.
Så har det fortsatt fram tills idag, totalt har Bosse ägt 22st motorcyklar fram tills nu. Idag har han två stycken, en BMW K1600 GT och en K1200 RS.
Bosse gick trafiklärarutbildningen 1987 och började utbildningen för MC redan 1988.

Mars 2006 startade han Fartvindens Trafikskola, från början var tanken att han endast skulle utbilda på motorcykel men eftersom den utbildningen är säsongsbetonad så blev det svårt. Namnet Fartvinden kommer från MC-körningen, när man kör hoj och öppnar visiret så känner man fartvinden i ansiktet.
På vår logga har vi en målflagga, det symboliserar hur mycket man kämpar under sin körkortsutbildning och när man då klarar sitt körprov så har man gått i mål.

Om oss

Vårt mål är att ge Dig en effektiv och säker utbildning och att Du ska trivas och känna Dig hemma hos oss. Du ska inte bara bli en riktigt bra förare utan också ha roligt på vägen till Ditt körkort! Vi har Teoricentralens digitala bok och frågor tillgängligt för Dig så att Du kan få en bra teoriutbildning både på skolan och hemifrån över Internet. Välkommen till en modern trafikskola!

Perfekta gåvan!
Köp ett presentkort på körlektioner hos oss.

 

Fartvindens Trafikskola AB
Trafikskolan är kontantfri men det går bra att betala med kort eller swish i receptionen alternativt via vårt bankgiro, 5676-1497.